De winnaars van de Gezond Werken Awards zijn bekend

06.12.2017

Dinsdag 5 december vond voor de eerste editie van de Gezond Werken Award plaats. Hier ontvingen ondernemingen met het beste gezondheidsbeleid een uitgebreid prijzenpakket.

Binnen overheden ging Leiedal (<100 medewerkers) en VitaS (>100 medewerkers) met de awards aan de haal. Beide winnaars  werden bekroond voor hun sterke gedragenheid van het gezondheidsbeleid door de medewerkers en directie. De intercommunale Leiedal neemt ook een duidelijke ambassadeursrol op naar andere bedrijven.

De jury riep Stichting tegen Kanker (<100 medewerkers) en AZ Delta (>100 medewerkers) als winnaars social profit uit. Beide ondernemingen hebben een uitgebreid gezondheidsbeleid naar hun eigen medewerkers en trekken dit ook door naar de brede bevolking.

Ten slotte gingen ook Secretary Plus  en Janssen Pharmaceutica met een award naar huis. Allebei in de categorie profit (de eerstgenoemde voor <100 medewerkers, laatstgenoemde voor >100 medewerkers). Secretary Plus hebben een ruim aanbod rond mentaal welbevinden en hebben aandacht voor medewerkers die uitvallen. Janssen Pharmaceutica wint de award mede door hun ambitieuze doelstelling om tegen 2020 over de meest gezonde werknemers-populatie ter wereld te beschikken. Om deze doelstelling te behalen hebben ze een uitgebreid pallet van acties en een zeer mooi beleid.

Bekijk de filmpjes op youtube

De foto's kan je op onze facebookpagina bekijken

Vlaams Instituut Gezond Leven vzw

G. Schildknechtstraat 9
1020 Brussel
Tel. 02 422 49 49
Fax. 02 422 49 59
www.gezondleven.be