Gezond Werken Award

07.03.2017

Kom naar de Gezond Werken Award met Evy Gruyaert

Op dinsdag 5 december 2017 organiseert het Vlaams Instituut Gezond Leven, in samenwerking met Prebes, de uitreiking van de Gezond Werken Award tijdens de Prenne in Xpo Kortrijk. Met de award willen ze ondernemingen binnen profit, social profit én overheden belonen, omdat ze aandacht hebben voor de gezondheid van hun medewerkers.

Aansluitend op de Prenne modules zal het feestelijk avondprogramma met uitreiking plaatsvinden. Na een gezonde hap en een drankje reiken ze de Gezond Werken Award uit in aanwezigheid van Evy Gruyaert. Zij zal de avond aan elkaar praten en zorgen voor de nodige beweging tussendoor.

17.00u | Lounge drink met een lichte en gezonde maaltijd
17.30u | Welkomstwoord
17.45u | Prijsuitreiking door jury
19.00u | Receptie
20.00u | Einde

Tijdens de prijsuitreiking maakt de jury de winnaars bekend van beste gezondheidsbeleid in Vlaanderen en komen er een tal van gastprekers aan bod. Bovendien worden er ingezonden filmpjes getoond van de finalisten.

Na de uitreiking stelt minister Jo Vandeurzen het nieuwe project “coaching van bedrijven voor het voeren van een preventief gezondheidsbeleid” voor. Hiermee worden ondernemingen gestimuleerd een preventief gezondheidsbeleid op te zetten.

Inschrijven kan hier.

Benieuwd wie onze sponsors zijn en wat ze schenken? Neem hier een kijkje.

Met de steun van:
 

Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie vzw

G. Schildknechtstraat 9
1020 Brussel
Tel. 02 422 49 49
Fax. 02 422 49 59
www.vigez.be